torsdag 2. februar 2012

Vinteren er her

Vinter har virkelig kommet. 
Masse snø og en god del minusgrader i trønderlag.

Gjett om Cato, min samboer, vart glad da han var ferdig med kveldskifte på jobb 
og skulle sykle hjem. 
Bilde tatt av Cato.

Min lille sTORe gutt nærmer seg 9 mnd med storm skritt. Bare de siste ukene har det vært store framskritt og han finner ut av nye ting hverdag.  Endelig funnet nytten av å dra seg bakover, men enda moro å ha funnet å hvordan man åler seg framover. Interessen av å vær på gulvet er mye større nå enn hva det har vært før, men har funnet ut hvor artig det er å gå, spesielt mestrer han det å komme seg rundt stue bordet. Må bare smile av han når jeg ser hvor stolt han ble da han klarte å komme seg fra stuebordet til sofaen....og tilbake:) 






Gutten min er glad i maten sin da. Alt som serveres går ned på høykant, og stas å spise brødskive om morgenene når man har lært seg å spise bitene selv.






Stas:)
Nå venter vi bare på at "tannebissene" roer seg ned litt slik at vi alle tre kan få igjen litt nattsøvn igjen. Den er dypt savnet:P


3 kommentarer:

Kristin Kreativius sa...

... ja, vi er i samme båt. En god natts søvn står øverst på ønskelista mi for øyeblikket!

:) Han er så tøff! Tenk at han er så stødig da! Han vinglepetter'n min synes det er artigst å stå i krypestilling mens han gynger litt fram og tilbake. Å ta det første krabbetaket er litt for skummelt enda.

GOD HELG! klemmer:)

Monica sa...

såååå koseli å se hvordan dere har det Mette!!Herlige gutt du har!Håper alt er vell der oppe i winter wonderland, stor klem fra Monica. Hilse fra Stian!

Unknown sa...

Artig å høre fra dæ Monica:) Her er alt tipp topp og vi koser oss om dagene...mye inne vel og merke pga kuldegradene. Hvordan er det med deg og Stian? Bli det Trondheim tur på dokker igjen snart? :)