onsdag 31. august 2011

Dåp forbredelser, barseltreff og plasking

Først kommende søndag, 4 September, skal Julian døpes i Tiller kirke, og vi skal ha selskap med nærmeste familie og faddere hjemme etterpå. Så vi er i full sving for å gjøre klart huset for feiring og ser faktisk ut til at vi skal bli ferdig. 


I dag har jeg og Julian vært på vårt tredje barseltreff og møtt store og små. Julian har oppført seg så fint og vist veldig intresse for de andre babyene. Det skal røres og klipes i det meste, spesielt i ansiktet til mamma eller pappa. 


Deretter dro vi til svømmehallen med naboene Aleksander, Silje, Maya og Linda. Det var vår tredje gang i vannet og Julian hadde sin første dukkert. Skummelt men også veldig artig. Han har vært så beskjeden i vannet før, men i dag har vi testet ut vannet mye mer. "Plask plask" Det tok på å være i bassenget så Julian slokna i bilstolen på tur hjem og sov nesten 3 timer. Gleder oss allerede til neste gang!




1 kommentar:

Kristin Kreativius sa...

Se på de da! :D Ser ut som han koser seg ja! Olai liker ikke vann han... Det er rabalder hver gang han skal bade... Stikk motsatt av søstra. Der er det rabalder hver gang hun ikke får bade... (noe hun gjerne skulle gjort hele tida!)

Hektisk om dagen eller? Lykke til med siste forberedelser til dåp! :)