tirsdag 2. juli 2013

Lillesøster 6 uker

Svop!! 
Og lille fine søte sjarmerende jenta mi har passert 6 uker
Vi har vært på helsestasjonen på 6 ukers kontroll og fått konstantert at hun spiser bra og lagt på seg godt.

  



Isabell er så utrolig blid og god jente som lyser opp med et kjempe smil når hun får oppmerksomhet og blir snakket til. Hun selv har også mye på hjerte og snakker mye til tider. Selv om hun ikke sover like mye som den første måneden så er hun forsatt rolig og sover store deler av dagen og så si hele natten. Akkurat nok til at mamman får sin 30 minutters treningsrunde, dusj og mat + runde i garasjen hvor pappa stadig vekk kapper opp planker, til gjerde som settes opp rundt huset, som skal grunnes og males et par strøk.


Usikker på hvor mange meter jeg har fått malet...men det har blitt noen.
Eget innlegg om det nye gjerde rundt huset kommer snart.

Tar oss også tid til noen lengre trilleturer inni mellom. For i motsetning til storebror liker lillesøster seg i vogna. Veldig stas for Julian å få trillet vogna, men greit å ha muligheten til å stå på ståbrettet som vi kjøpte til vogna.


Super investering av et ståbrett (kjøpt brukt) til
storebror når vi er ute å triller uten å ha med ei vogn
til eller at Julian blir sliten av å gå selv.
2 åring som er i fasen "æ klare det sjøl".

Julian har nå begynt å forstått at lillesøster er kommet for å bli, og han viser bare mer og mer interesse for "Bell", det han kaller henne. Vil gjerne holde henne oftere og det koses og nusses på henne stadig vekk. Han har også begynt å vise sin tålmodige side når Isabell skal ha mat og ikke mamman er ledig. Opptatt av å "væ me" når det skal byttes bleie og lillesøster skal bades, men igjen så vil han vær med mamma og pappa uansett hvor de går.


Stolt storebror med sin fine lillesøster.

Overgang fra et barn til to barn viser seg å ikke være så slitsomt som jeg hadde tenkt, men med ei slik rolig sovedukke og en 2 åring som begynner å bli så selvstendig og litt mer tålmodig så går hverdagen så si på skinner.

1 kommentar:

Stine sa...

super barna til tante jah :)